Miért nincs ünnepi hangulatod?
Miért nincs ünnepi hangulatod?

Minden évben szokásos kérdés: m ondd csak, hozzád már megérkezett az ünnepi hangulat?  Erre mindig is nehezen tudtam választ adni. Ünnepi hangulat...

img_5302.JPG

- Megvetted már az ajándékokat?

- Feldíszítetted már a lakást?

Ezekre a típusú kérdésekre összeugrott gyomorral szoktam nem-et válaszolni.

- Megvannak már a mézeskalácshoz az alapanyagok?

(Ha tudnád, hogy nem is lesznek...)

 

Hogy miért nem?  A standard válaszom, hogy “Mert nem érek rá. ...

Hogyan bontakoztathatod ki a nőiességed?
Hogyan bontakoztathatod ki a nőiességed?

czopko-nori-sminktrener-sminkes-sminkvarazs-workshop.jpgSzeretnéd magabiztosabbnak érezni magad, de nem tudod, hogyan lehetnél nőiesebb?

Jó lenne, úgy tükörbe nézni reggelente, hogy egy elégedett, boldog és sugárzó nő néz vissza rád?

Nos, ezekre a kérdésekre a legtöbb nő egy vágyakozó igennel felelne, és sajnos sokak számára mindez távoli álomnak tűnik.

Pedig lehet ez a valóság is, mindössze a megfelelő lépéseket és eszközöket kell ismerned hozzá!

...

Így lesz tökéletes az arcápolási rutinod
Így lesz tökéletes az arcápolási rutinod

czopko-nori-arcapolasi-rutin.jpgHasználhatod a legprofibb sminktermékeket és eszközöket, ha nem fordítasz elég figyelmet az alapokra, nem leszel elégedett a végeredménnyel.

Az arcápolási rutinról sokféle információ és tanács kering a neten, de sokszor a legfontosabb tanács marad ki ezekből a cikkekből, pedig ezen múlik az arcápolási rutinod sikere.
Elárulom, hogy mi az, és hogy lehet Neked is profi arcápolási rutinod!

...

Van olyan, amit nem mersz megkérdezni a barátnőidtől sem? Itt a megoldás!
Van olyan, amit nem mersz megkérdezni a barátnőidtől sem? Itt a megoldás!

czopko-nori-makeup-sminkoktatas-sminkvarazs-workshop.jpgFontos tudnod, hogy ami a te fejedben megfogalmazódik kétségként, kérdésként, az a legtöbb nő fejében is megtörténik. Biztosíthatlak, hogy nem vagy ezzel egyedül. Alkalomról alkalomra látom a hölgyeken a workshopok alkalmával, hogy hosszas gondolkodás, és bemelegítés után félve teszik fel a kezüket, majd azt a kérdést, ami már régóta foglalkoztatja őket, de sosem merték megkérdezni eddig senkitől.

Pedig ha tudnák, hogy ezek pont azok a kérdések, amik ...

czopkonori MAKEUP

Rengeteg nővel találkoztam, akik nem igazodnak el a sminkelés világában, elbizonytalanítja őket az a rengeteg helyről érkező tömény információ, amit az interneten és különböző női magazinokban találnak a témáról, és minél több dologról hallanak, csak annál jobban összezavarodnak. A fő célom, hogy nekik, nektek segítsek! Miről írok? Nőiségről, önbecsülésről, és persze, használható, gyakorlati, mindenkit foglalkoztató sminktippekről:)

Friss topikok

  • Andy73: @ramipali: Ha nem szeretsz senkit, akkor nem kell megjátszanod, semmi sem kötelező. Ha meg szerets... (2020.12.19. 10:21) Miért nincs ünnepi hangulatod?

Kövess a Facebook-on!

süti beállítások módosítása