Miért nincs ünnepi hangulatod?
Miért nincs ünnepi hangulatod?

Minden évben szokásos kérdés: m ondd csak, hozzád már megérkezett az ünnepi hangulat?  Erre mindig is nehezen tudtam választ adni. Ünnepi hangulat...

img_5302.JPG

- Megvetted már az ajándékokat?

- Feldíszítetted már a lakást?

Ezekre a típusú kérdésekre összeugrott gyomorral szoktam nem-et válaszolni.

- Megvannak már a mézeskalácshoz az alapanyagok?

(Ha tudnád, hogy nem is lesznek...)

 

Hogy miért nem?  A standard válaszom, hogy “Mert nem érek rá. ...

Hogyan bontakoztathatod ki a nőiességed?
Hogyan bontakoztathatod ki a nőiességed?

czopko-nori-sminktrener-sminkes-sminkvarazs-workshop.jpgSzeretnéd magabiztosabbnak érezni magad, de nem tudod, hogyan lehetnél nőiesebb?

Jó lenne, úgy tükörbe nézni reggelente, hogy egy elégedett, boldog és sugárzó nő néz vissza rád?

Nos, ezekre a kérdésekre a legtöbb nő egy vágyakozó igennel felelne, és sajnos sokak számára mindez távoli álomnak tűnik.

Pedig lehet ez a valóság is, mindössze a megfelelő lépéseket és eszközöket kell ismerned hozzá!

...

Így lesz tökéletes az arcápolási rutinod
Így lesz tökéletes az arcápolási rutinod

czopko-nori-arcapolasi-rutin.jpgHasználhatod a legprofibb sminktermékeket és eszközöket, ha nem fordítasz elég figyelmet az alapokra, nem leszel elégedett a végeredménnyel.

Az arcápolási rutinról sokféle információ és tanács kering a neten, de sokszor a legfontosabb tanács marad ki ezekből a cikkekből, pedig ezen múlik az arcápolási rutinod sikere.
Elárulom, hogy mi az, és hogy lehet Neked is profi arcápolási rutinod!

...

8 sminktrükk, amit minden nőnek ismernie kell!
8 sminktrükk, amit minden nőnek ismernie kell!

diana-kadreva-605288-unsplash.jpgRengeteg információ és tanács zúdul ránk a különböző magazinokból, smink és szépség guruk insta oldaláról vagy épp a barátnőinktől.
A tökéletes smink elkészítése mégsem olyan egyszerű.
Az évek során megtanultam azokat a dolgokat, amik megkönnyítik ezt és így a legrohanósabb reggeleken is van időm sminkelni.
Most bemutatok néhány olyan trükköt, ami megkönnyíti a készülődést és segít neked is, hogy tökéletes sminket készíts!

...

Sminkes tévhitek, amiknek ideje búcsút intened
Sminkes tévhitek, amiknek ideje búcsút intened

czopko-nori-sminktrener-sminktippek-sminkes-blog.jpgMindannyiunknak vannak berögzött szokásaink, amiknek nem is vagyunk tudatában, és sok esetben nem is működnek jól, vagy válnak hasznunkra, mégis még mindig ugyanazt és ugyanúgy tesszük. Így van ez a sminkeléssel is, csak az a bökkenő, hogy a jól bevált már néha elvault, a jól megszokott pedig sokszor egyenlő a rossz berögződéssel. A legveszélyesebb kategória nem más, mint a rossz információ: minden, amit rosszul tudunk, mégis akképpen cselekszünk.
Most végre ...

Van olyan, amit nem mersz megkérdezni a barátnőidtől sem? Itt a megoldás!
Van olyan, amit nem mersz megkérdezni a barátnőidtől sem? Itt a megoldás!

czopko-nori-makeup-sminkoktatas-sminkvarazs-workshop.jpgFontos tudnod, hogy ami a te fejedben megfogalmazódik kétségként, kérdésként, az a legtöbb nő fejében is megtörténik. Biztosíthatlak, hogy nem vagy ezzel egyedül. Alkalomról alkalomra látom a hölgyeken a workshopok alkalmával, hogy hosszas gondolkodás, és bemelegítés után félve teszik fel a kezüket, majd azt a kérdést, ami már régóta foglalkoztatja őket, de sosem merték megkérdezni eddig senkitől.

Pedig ha tudnák, hogy ezek pont azok a kérdések, amik ...

Így készíthetsz tökéletes tusvonalat
Így készíthetsz tökéletes tusvonalat

czopko-nori-tusvonal-smink-sminktippek.jpegA nők többsége rajong a klasszikus tusvonalért, ami nem csoda, hisz segítségével egy csapásra lehetsz ártatlan tekintetű angyali szépség vagy akár csábos, hódításra kész végzet asszonya.
A tükör előtt viszont sokszor nem sikerül úgy az a bizonyos tusvonal, mint ahogy azt elképzeltük, ennek pedig számos oka lehet. Fontos, hogy tisztában legyünk mi áll jól nekünk és milyen eszközöket érdemes használni a tökéletes végeredményért.
A legfontosabb ...

5 téli sminktrend, amit Neked is ismerned kell
5 téli sminktrend, amit Neked is ismerned kell

czopkonori-sminkes-sminktrener-sminktanacsado-workshop-sminktippek-sminktrendek.jpgAz év végéhez közeledve egymást érik az ünnepi rendezvények, céges karácsonyi vacsorák és családi összejövetelek, a szilveszteri bulikról nem is beszélve. Ez pedig nekünk nőknek, rengeteg kérdést felvet, például azt, hogy milyen sminkben jelenjünk meg ezeken az eseményeken, hogyan érjük el, hogy minden szem ránk szegeződjön, anélkül, hogy hivalkodó lenne a megjelenésünk.

A cikkben bemutatott sminktrendek ebben garantáltan segítenek majd!

 

...

czopkonori MAKEUP

Rengeteg nővel találkoztam, akik nem igazodnak el a sminkelés világában, elbizonytalanítja őket az a rengeteg helyről érkező tömény információ, amit az interneten és különböző női magazinokban találnak a témáról, és minél több dologról hallanak, csak annál jobban összezavarodnak. A fő célom, hogy nekik, nektek segítsek! Miről írok? Nőiségről, önbecsülésről, és persze, használható, gyakorlati, mindenkit foglalkoztató sminktippekről:)

Friss topikok

Kövess a Facebook-on!

süti beállítások módosítása