8 sminktrükk, amit minden nőnek ismernie kell!
8 sminktrükk, amit minden nőnek ismernie kell!

diana-kadreva-605288-unsplash.jpgRengeteg információ és tanács zúdul ránk a különböző magazinokból, smink és szépség guruk insta oldaláról vagy épp a barátnőinktől.
A tökéletes smink elkészítése mégsem olyan egyszerű.
Az évek során megtanultam azokat a dolgokat, amik megkönnyítik ezt és így a legrohanósabb reggeleken is van időm sminkelni.
Most bemutatok néhány olyan trükköt, ami megkönnyíti a készülődést és segít neked is, hogy tökéletes sminket készíts!

...

Sminkes tévhitek, amiknek ideje búcsút intened
Sminkes tévhitek, amiknek ideje búcsút intened

czopko-nori-sminktrener-sminktippek-sminkes-blog.jpgMindannyiunknak vannak berögzött szokásaink, amiknek nem is vagyunk tudatában, és sok esetben nem is működnek jól, vagy válnak hasznunkra, mégis még mindig ugyanazt és ugyanúgy tesszük. Így van ez a sminkeléssel is, csak az a bökkenő, hogy a jól bevált már néha elvault, a jól megszokott pedig sokszor egyenlő a rossz berögződéssel. A legveszélyesebb kategória nem más, mint a rossz információ: minden, amit rosszul tudunk, mégis akképpen cselekszünk.
Most végre ...

Van olyan, amit nem mersz megkérdezni a barátnőidtől sem? Itt a megoldás!
Van olyan, amit nem mersz megkérdezni a barátnőidtől sem? Itt a megoldás!

czopko-nori-makeup-sminkoktatas-sminkvarazs-workshop.jpgFontos tudnod, hogy ami a te fejedben megfogalmazódik kétségként, kérdésként, az a legtöbb nő fejében is megtörténik. Biztosíthatlak, hogy nem vagy ezzel egyedül. Alkalomról alkalomra látom a hölgyeken a workshopok alkalmával, hogy hosszas gondolkodás, és bemelegítés után félve teszik fel a kezüket, majd azt a kérdést, ami már régóta foglalkoztatja őket, de sosem merték megkérdezni eddig senkitől.

Pedig ha tudnák, hogy ezek pont azok a kérdések, amik ...

czopkonori MAKEUP

Rengeteg nővel találkoztam, akik nem igazodnak el a sminkelés világában, elbizonytalanítja őket az a rengeteg helyről érkező tömény információ, amit az interneten és különböző női magazinokban találnak a témáról, és minél több dologról hallanak, csak annál jobban összezavarodnak. A fő célom, hogy nekik, nektek segítsek! Miről írok? Nőiségről, önbecsülésről, és persze, használható, gyakorlati, mindenkit foglalkoztató sminktippekről:)

Friss topikok

Kövess a Facebook-on!